Cum Facem Mancare De Spanac De Post - Retete De Post
Ingrediente:
- 1 kg de spanac verde
- 1
ceapa mare
- 3
linguri de ulei
- 2
linguri de bulion
- 1 lingurita de faina
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare:
Spanacul proaspat se
curata de codite, se spala bine in mai multe ape, se opareste timp de 5 minute in apa
cu putina sare, apoi se scurge si se taie fideluta. Ceapa se curata se spala si se taie marunt.
Intr-o cratita punem ceapa la calit in ulei cu putina apa si sare. Adaugam
bulionul si faina, dupa cateva minute adaugam spanacul, mai completam cu putina zeama dupa
preferinta si mai fierbem 10-15 minute, pana cand mancarea se leaga si se formeaza un sos. Mancare de spanac, o reteta de mancare de post sanatoasa si foarte gustoasa.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu