Google+

23 februarie 2013

Supa crema de mazare

Retete Si Preparate Culinare De Post


Supa crema de mazare retete culinare,
Ingrediente
  • 1 kg mazare congelata 
  • 2-3 catei de usturoi 
  • 1 morcov 
  • 1 ardei gras 
  • ½ telina radacina 
  • 1 lingura ulei 
  • sare dupa gust 
  • 5 cepe verzi 
  • verdeata pentru ornat 

Mod de preparare
Ceapa verde se curata, se spala, se taie si se caleste in putin ulei cu apa si putina sare. Morcovul si telina se curata si se spala. Morcovul se adauga ras prin razatoare, telina se adauga taiata cubulete. Se amesteca toate legumele si se inabuse bine. Usturoiul se curata si se piseaza. Se pune la fiert mazarea in apa cu sare, cand este aproape fiarta se adauga legumele inabusite si usturoiul pisat, se mai fierb inca 15 minute. Se paseaza totul cu un blender si se potriveste gustul de sare apoi se lasa sa mai dea un clocot. Se serveste fierbinte cu ardei iute taiat rondele si ceapa verde. 
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu