Google+

18 februarie 2013

Mamaliguta cu branza si iaurt Retete Culinare

Retete Mancare De Casa Romaneasca Reteta Mamaliga Cu Branza Si Iaurt


Mamaliga cu branza si iaurt reteta,
Ingrediente mamaliga cu branza
  • 3 cani apa
  • 1 cana malai grisat
  • ½ lingurita sare grunjoasa
  • branza sarata 
  • iaurt sau smantana

Mod de preparare mamaliga cu branza si iaurt
Se pune apa la fiert cu sare. Cand apa fierbe se adauga malaiul in ploaie si se amesteca bine cu un tel sau facalet sa nu faca cocoloase. Se fierbe la foc mic acoperita cu capac amestecand din cand in cand, se lasa sa fiarba timp de 20 minute, pana cand mamaliga este gata. Cand este gata se rastoarna pe o farfurie, se lasa cinci minute sa se linisteasca, apoi se serveste fierbinte cu branza si iaurt sau smantana. Se mai poate servi alaturi de orice mancare traditionala romaneasca, sarmale, peste, saramura, carne, carnati, etc. Pofta Buna!
Mamaliga reteta,

Mamaliga cu branza reteta,

Mamaliga cu branza si carnati reteta,

Mamaliga cu branza si iaurt reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu