Google+

23 februarie 2013

Briose cu dulceata de visine

Cum Se Prepara Briosele - Reteta Briose - Cum Facem Briose Cu Dulceata De Visine


Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 1 cana dulceata de visine
  • 1/2 pachet de margarina
  • 150 g de zahar
  • 150 g nuci macinate
  • 2-3  linguri de cacao
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 praf de copt
  • 250 ml sirop de visine

Mod de preparare:

     Margarina se lasa la temperatura camerei pana se topeste, se amesteca cu zaharul si se bate cu mixerul pana se obtine o crema spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt. Nucile se macina. Se amesteca nucile cu faina si cacaua. Siropul se toarna usor amestecand bine pentru a nu se forma cocoloase. 
     Forma de briose se unge cu margarina, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se coace la cuptor la foc potrivit 30 minute. Se servesc briosele cu dulceata de visine. 
POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu