Google+

6 februarie 2013

Negresa de post

Prajitura Negresa De Post Retete Dulciuri Prajituri Si Deserturi De Casa


Negresa de post reteta,

Ingrediente prajitura negresa
  • 2 cani faina
  • ½ cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 400g gem de fructe
  • 3 linguri cacao
  • 1 cana apa
  • 1 lingurita bicarbonat
  • un praf de sare

Mod de preparare prajitura negresa de post
Faina se amesteca cu cacao si bicarbonatul se stinge in putin otet. Se dizolva zaharul in apa, se adauga sare, ulei, gem si bicarbonat, apoi se adauga treptat faina. Toate ingredientele se mixeaza pana se obtine o compozitie de consistenta unei smantani
Glazura pentru negresa se prepara pe foc din 8 linguri zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri ulei si 4 linguri apa. Se fierbe la foc mic pana cand compozitia se leaga. 
Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina, sau se tapeteaza dupa preferinta cu hartie de copt, se toarna compozitia in tava, se introduce in cuptorul incins la 200 grade celsius si se coace timp de jumatate de ora. Cand prajitura negresa este gata, se scoate din cuptor si se toarna deasupra glazura de ciocolata. Prajitura negresa este un desert delicios chiar si pe timpul postului, este o reteta de post care o sa-ti placa imediat. Pofta Buna!

Prajitura negresa de casa reteta,

Negresa de post reteta,

Negresa reteta,

Negresa de post cu frisca reteta,

Negresa de casa de post reteta,

Prajitura negresa de post reteta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu